Opplev også: Frederikshavn | Hirtshals | Aalborg |

 

Daglige avganger og cruisestandard - det er ingen tvil, skal jeg til København går turen med ferge! 

Ferge til København

Kosetur til Køben'

Personlig er jeg ikke i tvil: Skal jeg til København på kosetur, da går reisen med ferge. Nå når fergene har nådd en så høy standard, starter og slutter enhver København-tur med ferge. Det er nemlig noe med sjarmen ved å starte turen med god mat og drikke i lag med gode venner på fergen - det setter rammen for hele turen. Reisen avsluttes best på fergen også - da får man tid til å diskutere alle spennende opplevelser i ro og mak før man kommer hjem til en stresset hverdag. Så skal jeg til København, vinner fergen hver gang :)

Fergene er pusset opp

De to fergene som seiler mellom Oslo og København har nylig gjennomgått en renovering og ombygging. Nytt er flere lugarer av den behagelige sorten samt lugarer beregnet på barnefamilier, pizza og pastarestaurant er på plass og utendørsbaren er modernisert og klargjort for å kunne ha åpent også når været er litt mer rufsete.

God mat - en viktig del av fergeturen

Kvaliteten på spisestedene er høy om bord i fergene. Selv i den enkle enden av skalaen, buffet restauranten, er maten overraskende god og til en relativt rimelig penge. Men velger dere å gå litt opp, og heller velger en av restaurantene som tilbyr a la carte eller spesialkomponerte menyer blir opplevelsen en helt annen. - Og et lite tips til slutt; husk å utfordre kelnerne på vin - det gjorde vi og fikk noen nye vin-opplevelser. Som nevnt over er det nå også en pizza- og pastarestaurant på fergen.

Annonser for overnatting og reise
Billighotell

På Cabinn bor dere billig og bra midt i sentrum

Cabinn Scandinavia

Betaler kun for det du trenger - et rent rom og en god seng! Sentral beliggenhet (kun 1 km til sentrum).
Cabinn Scandinavia

Designhotell

Bella Sky er ett av Københavns mest populære designerhoteller

Bella Sky Comwell

Designhotellet Bella Sky har vakt internasjonal oppsikt med sin særpegede utforming. Nær sagt alle fasiliteter, sentralt.
Bella Sky Comwell

Luksushotell

Nyt det lille ekstra i stort monn på Hotell Marriott Copenhagen

Mariott Copenhagen

Femstjernershotellet Marriott Copenhagen har alle fasiliteter, service med stor "S", sentralt beliggende i København.
Mariott Copenhagen

 
Komfortabel reise: Ferge

Gode opplevelser og komfortabel reisemåte med ferge til København

Nyt selve turen som en del av reisen til København. God mat og hyggelig atmosfære.
Bestill ferge

Rask reise: Fly

Reis på raskeste måte til København for å nyte mest mulig av byen!

Velg raskeste reisemåte til København, for å nyte mest mulig av tiden i byen.
Bestill fly

 

 

Vinbaren, en ny opplevelse

Av en eller annen grunn har jeg aldri besøkt vinbaren før den siste fergeturen vi tok til København. Anger var en følelse som slo meg, for sommelieren om bord kan virkelig sakene sine... Vinbaren burde vært besøkt for lenge siden.

Opplevelser om bord på fergen

En fergetur mellom Oslo og København blir i grunn litt hva man velger å gjøre den til. Om bord er det jo mange gode tilbud å ta for seg av; kino, kasino (på Pearl Seaways), Adventure Club som er en svømmehall med sauna, solarium og hyggeområde (Adventure er nå pusset opp og utvidet, slik at det er plass til mer moro - og mor og far kan spise i baren), barer og nattklubb.

Gjør en god handel når du først er på fergen

TaxFree butikkene ombord i fergene som seiler mellom Oslo og København har et godt utvalg i de klassiske TaxFree-varene; kosmetikk, søtsaker, alkohol og tobakk. Men andre varegrupper som klær, klokker, smykker, elektronikk osv har også gjort sitt inntog i hyllene. Mer for alle, med andre ord. 

Bestill reise, eller les mer

Her kan du lese mer om fergen Oslo-København og andre fergeruter

 

© 2019 Opplev København